• De jeugdafdeling van SV CHC heeft onlangs een nieuwe versterking verwelkomd, genaamd Erik Meulendijk. Met jarenlange ervaring als hoofdtrainer en een uitstekende pedagogische achtergrond, is Erik een welkome aanvulling op het team.

    Als hoofdtrainer heeft Erik bij verschillende clubs gewerkt zoals DSC, Empelina, BVV, Prinses Irene en is volgend seizoen hoofdtrainer bij BMC.  Ook is Erik al 25 jaar jeugdtrainer bij o.a. FC Den Bosch, Willem II en RKC Waalwijk en hij heeft betaald voetbal gespeeld bij FC Den Bosch. Hij heeft niet alleen een scherp oog voor talent en tactisch inzicht, maar hij weet ook hoe hij spelers kan motiveren en het beste uit ze kan halen. Dit alles heeft geresulteerd in diverse kampioenschappen en promoties.

    Maar Erik's expertise beperkt zich niet alleen tot de sportieve aspecten van het voetbal. Als pedagoog heeft hij een diep begrip van de ontwikkeling van jonge spelers en weet hij hoe hij ze op de juiste manier kan begeleiden. Hij hecht veel waarde aan een positieve en respectvolle omgeving waarin spelers kunnen groeien en zich ontwikkelen.

    Met zijn ruime ervaring en sterke pedagogische achtergrond zal Erik Meulendijk een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de spelers en trainers van SV CHC. Hij zal zich inzetten om de kwaliteit van het voetbal te verbeteren en spelers te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Met Erik aan boord kan SV CHC een nieuwe fase ingaan van sportieve ontwikkeling en groei.