• SV CHC gaat samenwerking aan met FC Den Bosch en Voetbalsupport.

  11 jul 2022
 • SV CHC gaat samenwerking aan met FC Den Bosch en Voetbalsupport.

  Voor het nieuwe seizoen is SV CHC een nieuwe samenwerking aangegaan met FC Den Bosch en Voetbalsupport. Met deze samenwerking wil FC Den Bosch samen met Voetbalsupport de regio in gaan met als doel, het professioneel opleiden van jeugdvoetballers binnen hun eigen omgeving en binding creëren bij spelers en de club.

   

  Missie van Voetbalsupport

  Met deze samenwerking zal de jeugd van SV CHC de kans krijgen om professioneel te trainen zonder daarvoor de club te hoeven verlaten. Hiermee wordt de jeugd t/m 12-13 jaar oud onder een vergrootglas gezet. Voetbalsupport vindt namelijk dat elke speler de kans moet krijgen om zijn/haar voetbaldroom na te streven zonder daar de directe omgeving voor te moeten verlaten. Vaak zie je dat jonge voetballers de vereniging vroeg verlaten voor een voetbalavontuur en daardoor veel moeten laten vallen zoals vrienden, school, maar ook de binding met de eigen voetbalvereniging. Met deze samenwerking komt FC Den Bosch naar SV CHC toe in plaats van andersom.

   

  FC Den Bosch Voetbalclinics

  Professioneel trainen bij de eigen vereniging, zonder daar je omgeving voor te verlaten. Met de FC Den Bosch voetbalclinics komen gediplomeerde en gekwalificeerde trainers 3x per seizoen naar SV CHC toe om een uitgebreide training te geven aan spelers die dat willen. Deze trainingen zijn voor iedereen van 7 t/m 12-13 jaar oud, ongeacht niveau, jongens én meisjes.

   

  Samenwerking

  Met deze samenwerking verbindt SV CHC zich als partnerclub met FC Den Bosch als BVO in de regio. De samenwerking is gericht op het verbeteren van het verenigingsvoetbal en geeft voetballers te kans om zichzelf te ontwikkelen binnen eigen omgeving. Een samenwerking om de breedtesport te ondersteunen en tegelijkertijd de binding met spelers én voetbalclubs in de regio te versterken.

   

  Meer informatie: CHC - Voetbalsupport