• SV CHC organiseert selectietrainingen voor de jeugd op 22, 24, 29 en 31 mei. Deze trainingen zijn bedoeld voor jonge voetballers die zich willen ontwikkelen en hun vaardigheden willen verbeteren en kans willen maken op het selectie elftal.

    Tijdens de selectietrainingen zullen onze selectie-trainers de jonge spelers beoordelen op hun technische vaardigheden, tactisch inzicht en fysieke fitheid. De trainers zullen spelers selecteren voor de selectie op basis van hun prestaties tijdens de trainingen.

    De selectietrainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorieën onder 9 tot en met onder 15 jaar en bieden een geweldige kans voor jonge voetballers om zichzelf te laten zien en zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van onze ervaren trainers.

    De selectietrainingen vinden plaats op het complex van sv CHC en starten om 18.30 uur. Zorg ervoor dat je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent en vergeet niet om geschikte sportkleding en schoenen mee te nemen

    Als je nog geen lid bent van sv CHC en geïnteresseerd bent in de selectietrainingen, neem dan contact op met jeugdzaken@svchc.nl voor meer informatie en om je aan te melden.