• - ’s-Hertogenbosch, 22 maart 2021 -

  Pétanque Union Bois le Duc en s.v. C.H.C. hebben deze maand hun samenwerking geformaliseerd waardoor de weg vrij is voor de pétanque-vereniging om zogenaamde ‘tientjesleden’ te gaan werven.

  Tientjesleden zijn mensen die zich nu aanmelden om, zodra als de accommodatie (lees:16 jeu de boules-banen met LED-verlichting) gereed is, een volwaardig verenigingslidmaatschap aan te nemen.

  Het tientje wordt dan verrekend met de contributie van het eerste volledige lidmaatschapsjaar. De werving van tientjesleden is voor Pétanque Union Bois le Duc noodzakelijk omdat hiermee de levensvatbaarheid van vereniging op langere termijn wordt aangetoond, dit om de benodigde lening voor de jeu de boules-banen te verkrijgen (let op: deze lening komt op naam van P.U. Bois le Duc).

  Iedereen kan zich aanmelden: van bestaande jeu de boulers tot geïnteresseerden in de sport, van jong tot oud en onafhankelijk zijn of haar achtergrond.

  Individueel inschrijven is mogelijk! Jeu de boules wordt tijdens competities en toernooien weliswaar in teamverband gespeeld maar op de clubavonden wordt er ‘a lamelée’ (lees: ‘gemixt’) gespeeld waardoor er niemand buiten de boot valt.

  Voor nieuwe spelers zijn er voldoende boules op voorraad om het spel te leren. Heb jij interesse in het jeu de boules?

  Schrijf je dan nu in via de onderstaande button.

   

   

   

   

   

  Voor meer informatie bel je met 06 1353 1310 / 06 4705 6612 of ga je naar www.puboisleduc.nl.

  Je vind ons overigens ook op Facebook: www.facebook.com/petanque.union.boisleduc .