• De Voorzitter spreekt: "Afsluiting van het seizoen 2020-2021".

  28 jun 2021
 • Seizoen 2020 – 2021

  Nog anderhalve week en dan zit officieel het seizoen 2020-2021 erop. Een seizoen wat helaas na een hoopvolle start alweer snel in het teken van corona heeft gestaan. Gelukkig hebben er de laatste maanden wel weer wat activiteiten kunnen plaatsvinden zodat we enigszins voetballend dit seizoen kunnen afsluiten. Op naar 2021-2022 een seizoen waar we allemaal enorm naar uitkijken.

  In deze nieuwsbrief wil ik een aantal onderwerpen kort aanstippen zodat jullie op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op en rondom de vereniging.

  Restauratie kleedkamers

  De gemeente is eigenaar van de kleedkamers en is nog aan het inventariseren hoe deze het beste gerenoveerd kunnen worden. We hopen dat de werkzaamheden zo spoedig mogelijk kunnen starten zodat we hier hopelijk bij de aanvang van de competitie al van kunnen genieten. Vooralsnog is de opleverdatum van de douches gesteld op 20 augustus en is de opleverdatum van de ventilatie installatie gesteld op 17 september.

  Zonnepanelen en LED verlichting

  De voorbereiding zijn op dit vlak nog in volle gang en technisch is bekend wat er allemaal geïnstalleerd gaat worden. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de financiering van dit project en exacte tijdspad is hierdoor ook nog niet bekend.

  Kleding

  Inmiddels zijn alle maten van alle leden wel opgenomen en worden de kledinglijsten ook verstrekt ook onze partners. Zodra de kleding gereed is zullen we deze weer verder gaan distribueren.

  Jeugdafdeling

  De jeugdafdeling groeit gestaag en de laatste open dag was met ruim 75 aanmeldingen ook weer een groot succes. Het aantal teams stijgt ook dit jaar weer verder door waardoor de jeugdpiramide steeds steviger komt te staan. Als we zo doorgaan dan moeten we over 5-6 jaar ook weer gaan uitkomen in de hoogste jeugdcompetities JO19.

  Selectie

  In juni hebben we nog een selectieavond gehouden en komend jaar hebben we naast een ambitieus 1e elftal ook weer een 2e selectie elftal. De ambities zijn weer uitgesproken en we gaat voor niet minder dan het kampioenschap. Na het behalen van de eerder ambities om weer in de 2e divisie te spelen is deze volgende stap het logische gevolg van de kwaliteiten in de selectie.

  Tot slot wil ik namens het gehele bestuur iedereen alvast een hele fijne zomerstop toewensen.

  Sjo-Heu Lain

  Voorzitter sv CHC