• Op Zaterdag 25 juli 2020 organiseren wij de Eerste editie van het 7 tegen 7 senioren toernooi op sportpark de Fuik bij sv CHC, één groot voetbalfeest om het nieuwe seizoen te beginnen.
  Daarbij is er ook een eetkraam waar je een lekkere broodje of iets anders kan bestellen.
  Ook zullen wij jullie vermaken met (DJ) muziek onder het genot van een drankje.

  Tijdens de Eerste editie zullen ongeveer 12 teams strijden om de eerste plek .
  samen met ongeveer 20 vrijwilligers staan wij gedurende toernooi voor u klaar, en hopen jullie een prachtige start van het seizoen 2020-2021 te geven.

  De eerste wedstrijden zullen om 10.00 u starten. Om iedereen te kunnen voorzien van kleedruimte en wedstrijdinformatie verwachten wij dat iedereen zich om 09:30 op Sportpark de Fuik komt melden. Ieder team zal ongeveer 5 a 6 wedstrijden van 18 of 20 minuten spelen. De wedstrijden zullen tot ongeveer 16:30 u gaan duren.

  Nadat de toernooiwinnaar bekend is gemaakt zullen zij ook een wisseltrofee in ontvangst nemen. Na het toernooi zal er gezorgd worden voor muziek in de kantine en op het terras.

  Interesse om op dit toernooitje te sponsoren? Dat kan voor €50 als je ons voorziet van je banner of bord. Wil je dit voor de komende 5 jaar vastleggen dan kan dat voor €200.

  Voor meer informatie mail gerust naar toernooien@svchc.nl

  Met vriendelijke groet,

  Peter Hausberger