• Beste leden, toeschouwers en sportliefhebbers,

  Met trots kunnen we melden dat sv CHC de eerste voetbal vereniging in ’s-Hertogenbosch is die gebruikt maakt van Voetbal TV.

  Wat is het Voetbal TV?

  Voetbal TV is een geavanceerd camera systeem dat de wedstrijden met een “12K” (3x ultra HD) filmt. De camera’s volgen automatisch de bal en zoomt in daar waar nodig.

  Daarnaast wordt een analyse tool meegeleverd waarmee gespeelde wedstrijden geanalyseerd kunnen worden door bijvoorbeeld de trainers, die vervolgens de beelden kan bespreken met het team.

  Uiteraard wordt er ook een compleet sociaal platform meegeleverd waarmee wedstrijden live gestreamd kunnen worden.

  Waar wordt het voor gebruikt?

  Voetbal TV kan op verschillende manieren worden ingezet. Als eerste is het natuurlijk super om wedstrijden live te kunnen volgen. Ook voor diegene die verder weg wonen en toch graag de wedstrijd willen zien. Ook voor spelers en trainers is het van grote meerwaarde. Zij kunnen na de wedstrijden de beelden analyseren en hierop anticiperen.

  Tevens dient voetbal tv de spelveiligheid, sportiviteit en sportparticipatie te verhogen.

  Wanneer kunnen we het in gebruik nemen?

  Als alles volgens planning verloopt, zal begin augustus de installatie voltooid worden, dit betekent dat we kunnen starten in het nieuwe seizoen!

  Hoe kunnen we het gebruiken?

  Het camera systeem wordt geïnstalleerd op het hoofdveld. Alle wedstrijden die hierop plaatsvinden zullen automatisch worden uitgezonden. Welke wedstrijden gespeeld worden op het veld waarop de camera geïnstalleerd is, is afhankelijk de planning en de gras kwaliteit.

  Als je de wedstrijden wilt volgen, kun je hiervoor de app gebruiken, deze kun je downloaden via onderstaande links. Kies degene die voor jou van toepassing is.

  iPhone:

  https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

  Android:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl

  Om gebruik te kunnen maken van de app, dien je een KVNB account e hebben. Indien je deze niet hebt, kun je deze gratis aanmaken. Het is niet nodig om spelend lid te zijn of lid te zijn van een vereniging. Het kan dus door IEDEREEN gebruikt worden.

  Privacy?

  Voetbal TV is een initiatief van de KNVB, de koninklijke nederlandse voetbal bond. Daar het zich handelt om een camera systeem die alles filmt wat zich afspeelt op het veld, was het voor het bestuur van sv CHC van belang dat alles wat erbij komt kijken met het plaatsen en gebruiken van videobeelden bij een vereniging, op juiste wijze geregeld is. Voetbal TV is dan ook volledig conform AVG ingericht om op gepaste wijze om te gaan met het beeldmateriaal. In deze wijze kunnen we ons dan ook in vinden om volgens deze wijze het systeem in te zetten.

  Wil je meer weten over Voetbal TV of heb je nog vragen?

  Op de website van voetbaltv.nl kun je nog heel wat informatie inzien over de werkwijze. (https://www.voetbaltv.nl/faq/)

  Indien je geïnteresseerd kun je de app alvast downloaden. Uiteraard is het ook mogelijk de wedstrijden “LIVE” te komen volgen in onze thuishaven!

  Met sportieve groet,

  Bestuur sv CHC