• 073voetbal.nl: sv CHC 1 haalt nog maar eens een keer uit.

  11 feb 2019
 • DEN BOSCH – Niet voor het eerst dit seizoen reeg CHC de doelpunten zondagmiddag aaneen. De teller stopte voor het arme WSJ pas toen er 8-0 op het scorebord stond. “Het is altijd maar de vraag hoe je uit de winterstop komt met je selectie”, aldus de inmiddels gerustgestelde Fatah Hadouir. “Er komen nog dertien finales en die moeten we allemaal winnen.”

  Natuurlijk, WSJ is een matige ploeg. Maar Hadouir geeft toe dat hij niet honderd procent overtuigd was van een goede afloop: “Vorig seizoen hadden we een sterke eerste helft en daarna kwam de klad erin. Toen waren we na de winterstop erg wisselvallig en ondermaats. We hebben nu gezorgd voor wat meer rust en ontspanning, zodat ze zichzelf goed kunnen opladen. De trainingsintensiteit is iets naar beneden gebracht om vandaar uit weer naar de honderd procent te gaan. En ons trainingskamp in Marrakech heeft ook wat teweeg gebracht. Er is veel gepraat en we hebben samen leuke dingen gedaan en bezocht. Dat gaf iedereen weer extra impuls om er in de tweede seizoenhelft vol voor te gaan.”

  De aftrap van 2019 was veelzeggend; CHC gaat voor niets minder dan de titel. “Maar ik wil wel vooropstellen dat er nog dertien finales komen en wij moeten blijven winnen, aangezien Gudok in onze nek blijft hijgen. Die druk is ergens ook wel goed, zodat we niet gaan verslappen. We hebben gelukkig een goede groep en staf die er alles aan doen om het maximale er uit te halen. Om maar niet te spreken over de kwaliteiten die er bij zijn gekomen.”

  Winnaars
  Twee van die goudhaantjes die zich in de zomer bij de selectie van CHC voegden zijn Joep van der Heijden en Younes Hadouir. Zij zullen morgen nogmaals voorbij komen, wanneer we de update van onze regionale topscorerslijst publiceren, aangezien ze deze week allebei goed waren voor een hattrick. Maar de balans is op alle vlakken goed, benadrukt Hadouir: “Van keeper tot aan de voorhoede, er lopen overal winnaars rond en dat is uiteindelijk het recept. Hopelijk trekken wij deze lijn door om kampioen te worden. Dat is mooi voor de stad Den Bosch, de club CHC en de supporters.”

  Bron: 073voetbal.nl